Brrrr.. het is nog steeds erg koud, maar helaas ligt er geen sneeuw om met de kinderen sneeuwpoppen te maken! Dat vinden de kinderen, en wij natuurlijk ook, erg jammer.

Sneeuwman maken

Maar daar hebben we een oplossing voor gevonden, we gaan zelf sneeuwpoppen maken. De kinderen krijgen 3 witte rondjes van groot naar klein en die mogen ze plakken hoe en waar ze willen, daarna mogen ze de sneeuwpop inkleuren. Dat is leuk en wat een voorpret, want wie weet valt er binnenkort toch nog sneeuw en kunnen we toch een sneeuwpop maken!

Voor meer foto’s zie hier.

Er ligt helaas nog geen sneeuw maar de kinderen verheugen zich er wel al op. Het is wel winter maar het weer is niet koud. Er is daarom ook nog geen sneeuw gevallen. De kinderen maken daarom maar hun eigen sneeuw. Bij de ene groep sneeuwpoppen en bij de andere groep sneeuwballen.

Sneeuwpoppen

Op de Lindenlaan hebben kinderen sneeuwpoppen gemaakt van verschillende materialen. Bijvoorbeeld papier en watten voor de sneeuw.

Sneeuwballen

Op de Benderslaan hebben ze juist weer sneeuballen gemaakt. Zij hebben ook met verschillende materialen gewerkt om zo ene mooi sneeuwbal effect te creeeren.

De kinderen vinden het altijd leuk om te knutselen. Je leert dan je fijne motoriek te ontwikkelen. bij de ene gaat het veel sneller dan bij de andere, maar dat maakt niet uit, je bent bij ons om het te leren en we vinden het juist leuk om jou ontwikkeling te begeleiden.

Voor meer foto;s van de Lindenlaan. En van de Benderslaan.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 12 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

En volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf