Vandaag hadden we onze jaarlijkse sportdag weer gevierd. Het was een prachtige dag hiervoor. Bij BSO Kindzijn hebben we weer onze sportdag gehouden. Zij hebben ons ook bij gestaan en geholpen met de activiteiten en parcourtjes uitgezet.

Parcourtjes

We hebben verschillende onderdelen met de kinderen gedaan, iets met de bal, zoeken en volgen. Eerst gingen ze een speurtocht doen door het bos. Daarna naar het kleine voetbal terrein waar verschillende atletiek onderdelen stonden. Ze gingen met de bal eerst slalommen, dan springen over een hindernis en daarna weer slalommen. Daarna de bal in de kruiwagen en daar 2 rondjes mee maken.

BSO KindZijn

KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. We luisteren graag. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop. Ontdekken graag de unieke kwaliteiten van elk kind. En stimuleren we om hun eigen ontdekkingstocht te volgen!

Bij KindZijn worden de kinderen met zorg opgevangen. Uiteraard door onze ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen met plezier naar onze BSO komen. Daarom verzorgen wij iedere dag leuke en sportieve activiteiten!

Voor meer info zie hier.

Mooi weer.

Ook hadden we geluk met het mooie droge weer. We waren blij dat we het door hebben laten gaan.

Goed gedaan kinderen tot de volgende keer.

Voor meer foto’s zie hier.