Ben je op zoek naar een leuke, leerzame stage plek voor de pedagogische opleiding in de kinderopvang? neem dan contact op met Jillz Kinderdagverblijf.

Gezocht stagiaire

Jillz Kinderdagverblijf is ook op zoek naar een leuke, spontane stagiaire. Doe je de pedagogische medewerker opleiding niveau 3/4 en zoek je een stage plek voor maandag, dinsdag of vrijdag neem dan contact met ons op. Voor meer informatie voor kun je terecht op onze website www.Jilzkinderdagverblijf.nl                              Mocht je nog vragen hebben over de vacature kun je contact met ons opnemen via het bovenstaande mail adres of telefonisch op (020)-88221883.

Jillz Kinderdagverblijf

Voor onze kleinschalige kinderopvang in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire.
Jillz kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ (2009) biedt professionele opvang voor kinderen van 0-4 jaar op de locatie aan de Lindenlaan. Jillz kinderdagverblijf is een gezellige, warme en persoonlijke kinderopvang. Om dit te kunnen waarborgen kiezen wij bewust voor kleinschaligheid.

Bij Jillz kinderdagverblijf voelen ouders en kinderen zich direct thuis.

Wij bieden een veilige omgeving waarin kinderen plezier kunnen hebben en tegelijkertijd de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen.
Om dit te bereiken wordt door ons vaste team van enthousiaste, ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers structureel aandacht besteed aan de verzorging, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Hierbij staat de individuele ontwikkeling van het kind centraal.
Wij bieden de kinderen ook VVE programma Peuterplein en een Peuterplus programma aan de kinderen aan.