Ben je op zoek naar een leuke, goede stageplek meld je dan bij ons aan.

Jillz Kinderdagverblijf is een hele fijne, goede stageplek. De stagiaires worden goed begeleidt, staan altijd extra op de groep en worden als collega’s gezien en dat vinden zij erg prettig. De stage plek is voor pedagogisch medewerker en als het kan ook voor helpende welzijn stagiaires.

Opleiding Pedagogisch medewerker

Voor een stageplek heb je wel een opleiding nodig die aansluit bij een kinderopvang. De meeste scholen die daar onder vallen zijn ROC en Nova college. Maar tegenwoordig zijn er ook heel veel andere scholen die de opleiding pedagogisch medewerker verzorgen. Zonder opleiding kan je toch in de kinderopvang werken, dit is via het EVC-traject.

Of je kan de opleiding volgen via het ROC van Amsterdam of Nova college in Hoofddorp.

EVC-traject

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. In een traject van 6 tot 10 weken verzamelt u onder begeleiding informatie over uw ervaring. Na afloop ontvangt u een certificaat voor wat u al weet en wat u kunt. Dankzij het ervaringscertificaat weet een werkgever bijvoorbeeld hoeveel ervaring u heeft in uw beroep.
Heb je niet het juiste diploma maar wel werkervaring? Verzilver deze dan voor een officieel erkend Ervaringscertificaat. Daarmee toon je aan over welke kennis, kunde en ervaring je beschikt.
Voor bv omscholing naar kinderopvang is dit een ideale manier om zo sneller een leuke, mooie baan in de kinderopvang te krijgen.

Voor meer info over het EVC traject kunt u hier op klikken.

Jillz Kinderdagverblijf is heeft een vacature pedagogisch medewerker 27 uur open staan.

Vacature Pedagogisch medewerker

Voor ons leuke team zoeken we voor na de zomer nog een leuke collega. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan in de kinderopvang, heb je passie voor kinderen en wil je in een goed, solide, professionele opvang werken solliciteer dan. Voor meer info zie vacature pedagogisch medewerker.

We zien je sollicitatie voor een stageplek graag tegemoet.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.