We hebben vanaf volgend jaar weer een stageplek beschikbaar. Voor verschillende stagiaires hebben we plek beschikbaar. Voor bv een BOL of BBL’er.

Is dit beroep iets voor jou?

Heb jij iets met kinderen? Vind je ze grappig, origineel, spontaan en vertederend? En begrijp je ook dat kinderen begeleiding en structuur nodig hebben? Als pedagogisch medewerker kinderopvang bied je dagelijkse opvang aan baby’s, peuters en kinderen van 0 tot 12 jaar.

Kinderopvang gebeurt volgens een dagindeling. Daarbij werk je volgens een bepaald plan. Samen met de kinderen doe je activiteiten die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling. Daarbij let je goed op hoe kinderen daarmee omgaan. Merk je dat een kind een achterstand heeft in de ontwikkeling? Dan bespreek je dat met je leidinggevende en met de ouders of verzorgers van het kind.

voor meer info zie hier.

BBL’er

Wil je graag lerend, werkend je diploma halen, dan kan je bij ons stage voor die periode lopen. Je krijgt dan bijna een volledig salaris. Je werkt dan bv 3 dagen op de groep en je gaat 1 dag in de week naar school.

BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) is een combinatie van leren en werken. Je gaat meteen aan de slag. Naast je baan volg je één of twee dagen in de week lessen op school. Om een BBLopleiding te doen, moet je een baan hebben bij een erkend leerbedrijf. Je moet dan een stageplek zoeken.

BOL: school en stage

BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) is een combinatie van school en stage. Je gaat de hele week naar school en loopt één of meer periodes stage. Die stage noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Het hangt van de opleiding af hoe vaak en wanneer je stage loopt. Tijdens je stage breng je je vak in praktijk. Van je collega’s leer je hoe je een echte vakman of -vrouw wordt. Het vinden van een stageplaats is je eigen verantwoordelijkheid, maar uiteraard helpen wij je daarbij.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is een kinderopvang in Amstelveen in de wijk Keizer Karelpark. We zijn een diverse buurt met verschillende culturele achtergronden. Erg divers wat het juist zo gezellig maakt.

Als je interesse hebt of meer informatie wil kan je contact opnemen met Mevrouw. P. van Ophemert via  info@jillzkinderdagverblijf.nl

Voor meer gegevens van Jillz Kinderdagverblijf zie hier