Gisteren was onze studiedag 2021. Een keer per jaar houden we onze studiedag. Een studiedag vinden wij erg belangrijk, om de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en scherp te blijven, want de ontwikkelingen veranderen best snel. Dit jaar kwam de logopedist langs. Ook is het goed om samen als team weer iets te leren en te ontdekken.

Logopedist

De logopedist kwam dit jaar voor ons studiedag 2021 langs om ons weer alles te vertellen over de nieuwe ontwikkelingen bij jonge kinderen.

In 2017 de training spraaktaal stimuleren, hierop zou mooi onze nieuwe training aansluiten “vervolg spraaktaal stimuleren”.

In deze nieuwe training herhalen we de al eerder geleerde belangrijke mijlpalen van de spraak en taalontwikkeling. Daarnaast wordt aandacht besteed aan verschillende technieken om de taalvaardigheden van peuters te stimuleren. Je leert nieuwe inzichten en strategieën die helpen om nauwelijks sprekende kinderen uit te lokken tot taal.  We gaan met elkaar aan de slag met behulp van videobeelden uit de praktijk. Je leert om signalen te herkennen en gaat door middel van opdrachten de geleerde technieken oefenen. Na het volgen van de training ben je (beter) in staat om gesprekken met jonge kinderen te voeren die behulpzaam zijn voor het uitbreiden van de taalontwikkeling.

Logopedie is de behandeling van communicatieproblemen. Dat is een vrij breed begrip wat betreft spraak- en taalontwikkeling. Daarom is de logopedie onderverdeeld in een aantal aandachtsgebieden. Dat zijn stem, taal, eten en drinken, adem, gehoor en spraak.

Amsterdamse Bos

In de middag zijn we met heel het team naar het Amsterdamse Bos geweest. In verschillende groepjes zijn we op pad gegaan en kwamen bijzondere paddenstoelen, bomen, dieren en nog meer tegen. Het weer was mooi en goed, waardoor we onze studiedag 2021 leuk en goed hebben afgesloten.,

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.