De tarieven van 2021 zijn bekend van Jillz Kinderdagverblijf. Ze staan nog niet online maar mocht u deze willen zien dan kunt u via de email  info@jillzkinderdagverblijf.nl aanvragen om het tarievenlijst 2021 te ontvangen. De tarieven 2021 voor Jillz Kinderdagverblijf zijn bekend. We hebben dit jaar de prijs lager kunnen houden omdat we alles goed hebben georganiseerd. Me meer leidsters op de groep en verse warme maatlijden zijn we trots op wat we neer zetten. Wilt u meer weten over Jillz Kinderdagerblijf dan kunt u een email sturen naar info@jillzkinderdagverblijf. Kijkt u ook op onze Jillz Kinderdagverblijf site

Kinderopvang

Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ (2009) is een professioneel, kleinschalig, groen en gezellige kinderopvang in Amstelveen.

Jillz Kinderdagverblijf biedt een uitstekend tweede huis voor uw kind. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken, wordt door ons veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging.

Klachten vrij en geen  één GGD overtreding

Ons kinderdagverblijf is al 11 jaar op rij klachtenvrij én zonder één GGD overtreding. Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op en dat streven we ook om zo te houden. We werken daar hard aan samen met het team. Jaarlijks wordt het uurtarief van de kinderopvang aangepast aan de hand van de reële kostenontwikkeling in het nieuwe jaar.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina.