Dit is het team 2021 van Jillz Kinderdagverblijf. We zijn een goed op elkaar ingesteld, professioneel, betrouwbaar, lief, hard werkend team wat al jaren bij Jillz Kinderdagverblijf werkt.

Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ is een professioneel, kleinschalig, groen en gezellige kinderopvang, met 2 locaties in Amstelveen. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich kunnen ontplooien. Onze opvang is al meer dan 12 jaar klachtenvrij en zonder één GGD overtreding.

Geen GGD overtreding

In de meer dan 12 jaar dat Jillz Kinderdagverblijf bestaat hebben wij nog geen 1 GGD overtreding gehad. Daar zijn we heel blij en trots op. Met het team 2021 streven we er elk jaar weer naar om dit voor elkaar te krijgen door open, eerlijk en hard te werken.

Samensterk

Door open en transparant te zijn naar elkaar en elkaar in de waarde te laten, leren we veel van elkaar en zijn we een hecht team 2021 geworden. De kinderen en de ouders voelen dit en dat vinden wij erg waardevol bij Jillz Kinderdagverblijf.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze team 2021 zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.