Op het zomerfeest hebben we gelijk een teamfoto gemaakt. Niet iedereen was er maar veel wel. het is altijd leuk om weer een nieuwe teamfoto te maken.

Zomerfeest

Na 3 jaar geen zomerfeest gehouden te hebben hebben we eindelijk weer een leuk feestje voor de kinderen en ouders gegeven. Het was een groot succes.

Collega\s Jillz Kinderdagverblijf

Dit is het team 2023 van Jillz Kinderdagverblijf. We zijn een goed op elkaar ingesteld, professioneel, betrouwbaar, lief, hard werkend team wat al jaren bij Jillz Kinderdagverblijf werkt.

Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ is een professioneel, kleinschalig, groen en gezellige kinderopvang, met 2 locaties in Amstelveen. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich kunnen ontplooien. Onze opvang is al meer dan 14 jaar klachtenvrij en zonder één GGD overtreding.

Geen GGD overtreding

In de meer dan 14 jaar dat Jillz Kinderdagverblijf bestaat hebben wij nog geen 1 GGD overtreding gehad. Daar zijn we heel blij en trots op. Met het team 2021 streven we er elk jaar weer naar om dit voor elkaar te krijgen door open, eerlijk en hard te werken.

Samensterk

Door open en transparant te zijn naar elkaar en elkaar in de waarde te laten, leren we veel van elkaar en zijn we een hecht team 2021 geworden. De kinderen en de ouders voelen dit en dat vinden wij erg waardevol bij Jillz Kinderdagverblijf.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.