Afgelopen week hebben we ons jaarlijkse teamuitje 2023 gevierd. Het was een super leuke, gezellige dag, Wat hebben wij iets leuks en aparts gedaan.

Creatief met het team

We hebben met elkaar Bob Ross geschilderd en wat hebben wij allemaal met een beetje hulp van de begeleider een mooi schilderij gemaakt. Vanaf de middag hebben we verzameld bij Jillz Kinderdagverblijf en zijn we gezamenlijk gaan rijden naar Nieuw Vennep. Daar stonden nog een paar collega’s op ons te wachten. Het was prachtig weer en we wisten nog niet wat ons stond te wachten. Maar na wat uitleg hebben we allemaal een prachtig schilderij gemaakt die best wel opgehangen kan worden. Oordeel zelf maar.

Uiteten

Daarna zijn we met het hele team uiteten geweest, we hebben heerlijk sushi gegeten. Daar is iedereen van ons dol op. Het was dus weer een geslaagd teamuitje 2023. Op naar ons volgende teamuitje 2023.

Vacature Pedagogisch medewerker

Voor ons leuke team zoeken we voor na de zomer nog een leuke collega. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan in de kinderopvang, heb je passie voor kinderen en wil je in een goed, solide, professionele opvang werken solliciteer dan. Voor meer info zie vacature pedagogisch medewerker.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.