Afgelopen zaterdag hebben we ons teamuitje gevierd. We zijn met zijn allen naar Texel gegaan. Twee zijn met de auto gaan rijden. Het weer zat gelukkig mee, fris maar zonnig.

De voorspellingen zijn minder goed, dus we hopen dat het zo blijft. We gingen met de boot naar Texel.

Texel

De veerboot naar Texel komt elk half uur, met de auto op de boot gingen we op weg naar ons teamuitje. Binnen 20 minuten waren we op Texel. Dat gaat erg vlot. We zijn toen doorgereden naar de vuurtoren. Dit is aan de andere kant van het eiland dus we moesten ongeveer 20 minuten rijden.

Vuurtoren

We zijn de vuurtoren op gegaan. Het was een prachtig uitzicht, lange zandstranden en erg rustig. Helaas zagen we wel een hele donkere wolk op ons afkomen. en ja hoor hagel, sneeuw kwam er uit. Vlug moesten we rennen naar onze auto’s. De wandeling hebben we toen maar afgelast en hebben gekeken of we al konden lunchen. We gingen High tea’en.

High Tea

In het plaatsje Den Burg zijn we naar een heel leuk, gezellig restaurantje gegaan. Daar kregen we een High tea. Veel te veel heerlijkheid lag er op de schalen. Met een volle buik gingen we op weg naar onze laatste activiteit op Texel, paardrijden

Paardrijden

We gingen twee uur lang paardrijden. Voor de meeste best spannend want niemand zit meer op paardrijden. We gingen door de bossen omdat dat het rustigste is voor beginners. Het was erg spannend en leuk. Gelukkig was het weer ook weer zonnig maar wel fris. Na 2 uur waren onze benen als O, dat was hard lachen, een pijn dat we hadden maar wel voldaan. Vermoeid gingen we weer terug naar Amstelveen om daar uit te gaan eten.

Uiteten

als afsluiter aten we sushi, heerlijk was het, vermoeid en met hele volle buiken gingen we weer laat op de avond naar huis. Het was een geslaagde dag.

Voor meer foto’s zie hier.