Een paar keer per jaar hebben wij een teamuitje. We gaan dan met alle collega’s iets leuk doen om elkaar beter te leren kennen en het is gelijk teambuilding. We doen altijd verschillende dingen met elkaar. We hebben bonbons gemaakt, fotoshoot, taarten en cupcakes maken, naar Amsterdam centrum, of zoals nu escaperoom.

Escaperoom

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten.

Je hebt heel veel escaperooms, maar wij hebben ons teamuitje in de buurt gehouden omdat we ook al vroeg zijn begonnen en het anders een hele lang dag is. We zijn naar de Hofstede Nooitgedacht geweest.

In Hofstede Nooitgedacht, een monumentale boerderij uit 1907 aan de Boterdijk 77 in het Noord-Hollandse dorp De Kwakel. Waar tot 1989 nog koeien sliepen, is nu een luxe Bed & Breakfast verrezen. Onze kamers hebben een kingsize tweepersoonsbed en er is een gedeelde badkamer met douche en toilet. Kom en geniet van een heerlijke nacht, gevolgd door een vorstelijk ontbijt met verse en huisgemaakte boerenproducten. Naast de B&B accommodatie verzorgen wij ook high tea party’s en diverse arrangementen.

Op zoek naar avontuur? Bezoek dan onze Escaperoom Poldergeist. Probeer te ontsnappen aan de klopgeest die op de boerderij rondspookt. Lukt het jou om binnen een uur de sleutel te vinden?

Escaperoom Poldergeist

Op zoek naar avontuur? Bezoek dan onze Escaperoom Poldergeist. Probeer te ontsnappen aan de klopgeest die op de boerderij rondspookt. Lukt het jou om binnen een uur de sleutel te vinden? Escaperoom Poldergeist is een spel voor 2 tot en met 6 personen. Je wordt opgesloten in een kamer vol mysteries en moet binnen 60 minuten zien te ontsnappen. Denk out-of-the-box en los de puzzels op voordat de klopgeest je te pakken krijgt. Veel succes!

Escaperoom Landru (nieuw!)

De legende van Landru komt tot leven in De Kwakel. De Franse ‘Blauwbaard’ die op geheel eigen wijze welgestelde weduwen in zijn kamer lokte, staat op het punt ontmaskert te worden. Lukt het jou binnen een uur te ontsnappen aan de seriemoordenaar? Of ben je het volgende slachtoffer van Landru? Speel dit spannende spel nu bij Escaperoom De Kwakel.

Uiteten

Als afsluiter hebben we gegeten bij Silversant in Amstelveen, dicht bij het Amsterdamse bos. Het was erg gezellig en lekker. We hebben