We hebben afgelopen weekend weer een teamuitje gevierd. We proberen een aantal keer per jaar iets gezellig, ondernemend, met het personeel te doen.
Elke keer organiseren twee pedagogische medewerkers het teamuitje, zodat iedereen iets kan bedenken wat zij leuk vinden. Dit keer hadden ze iets leuks leuks bedacht maar omdat een van de dames zwanger is en last ervan heeft hebben we op korte termijn het programma omgegooid. We zijn daarom naar het Amsterdamse bos geweest.

Amsterdamse bos

Het was afgelopen zaterdag prachtig weer en op die dag hadden we ook ons teamuitje gepland. Omdat het over de 30 graden zou worden hebben we besloten om naar het Amsterdamse bos te gaan. We hebben daar twee waterfietsen gehuurd.

Waterfietsen

We hebben heerlijk op de waterfietsen door de plassen van het bos gevaren. Het was best zwaar maar als je eenmaal bezig was ging het erg goed. Het zag er prachtig uit en was heerlijk rustig. Het leek wel of we door de jungle van Zuid Amerika vaarde. Prachtige lage bomen waar we door heen moesten varen en we zagen verschillende dieren om ons heen.

Helaas was het weer zo tropisch dat je je heel goed moest insmeren anders verbrande je levend.

Lunch en ijsjes

Voor het waterfietsen hebben we eerst een heerlijke lunch gegeten bij Jillz Kinderdagverblijf, we hadden verschillende broodjes met diverse beleg erop.

Na het waterfietsen hebben we wat gedronken op het terrasje. Het was zo warm dat we na afloop nog een ijsje hebben gehaald en daar ook nog even op het terras gezeten hebben.

Rond een uur of vier zijn we allemaal weer terug naar Jillz Kinderdagverblijf gegaan en ging iedereen naar huis.

Was weer een geslaagde dag en op naar de volgende keer. Ik ben benieuwd wat we dan op het programma hebben staan.

Voor meer foto’s zie hier.