We zijn begonnen met het thema familie. De kinderen van Jillz Kinderdagverblijf voelen zich als 1 familie van elkaar. Als ouders hun kind komen ophalen dan rennen alle kinderen naar de deur en weten alle kinderen welke ouder bij welk kind(eren) horen.

Familieboom

Aan alle ouders die hun kind(eren) bij Jillz Kinderdagverblijf hebben vragen we aan de ouders of ze familie foto’s willen geven.

Deze foto’s hangen we in de boom en zo hebben we een eigen familie boom. We doen dan verschillende VVE (Vroeg Voorschoolse Educatieve) opdrachten met de kinderen. Bijvoorbeeld vragen we dit zijn, waar is papa, waar is mama en waar bestaat het gezin uit. Hebben jullie huisdieren. Hebben jullie een broer(tje) en of een zus(je). Allemaal vragen die te maken heeft met het thema familie. Maar er worden ook andere dingen gedaan die te maken heeft met het thema familie, bijvoorbeeld knutselen.

Knutselen

Bij elk thema wordt er ook heerlijk geknutseld. Met verschillende materialen en voorwerpen proberen we de kinderen op een speelse manier uit te dagen om nieuwe dingen te leren.

Bij deze opdracht moesten de kinderen een gezicht maken. De ogen, mond, haren, snor hebben we voor de kinderen uitgeknipt. Zelf konden de kinderen dan eerst een bordje verven voor het gezicht en daarna konden zei zelf bepalen waar de gezicht onderdelen geplakt moesten worden. Zo leren de kinderen hun eigen gezicht kennen en leren ze hoe een gezicht eruit ziet.

Voor meer foto’s zie hier.

Elk jaar houden we voor alle ouders en kinderen een familiefeest. We nodigen dan de ouders met de kinderen en oud ouders met hun kinderen uit. Helaas door de corona is ons jaarlijks zomerfeest al 2x niet geweest..

Zomerfeest familiedag

Het familiefeest ook wel zomerfeest of familiedag genoemd stond de laatste keer in het teken van elkaar beter leren kennen, de kinderen in een andere setting elkaar en er gewoon een gezellige ontspannen middag van te maken.

Activiteiten

We hebben met de kinderen, koekhappen, blikken gooien, parcourtje gemaakt, dierenballonnen gemaakt, de kinderen werden geschminkt, er werden bellen geblaas zowel door de ouders als door de kinderen zelf of ze konden in de speeltuin spelen. Voor de ouders hadden we ook verschillende dingen bedacht.

Als extra hebben twee oud kinderen van Jillz een goochelshow gegeven voor alle kinderen en ouders. Gelukkig gingen alle truc’en goed.

Ouders

Aan de ouders hadden we gevraagd of ze iets wilde maken of meenemen. Daar was veel gehoor aan gegeven want er lagen allemaal heerlijke dingen op de tafel. Fruit spiesjes, zelfgemaakte worstjes in bladerdeeg, die de kinderen van die dag voor een deel zelf hadden gerold, zelfgemaakte pizza, drinken, loempia’s en nog veel meer exotische gerechten.

De opkomst was zeer hoog, bijna alle kinderen en ouders waren aanwezig. Om het ook nog even spannend voor de ouders te maken hebben we een quiz georganiseerd.

12 vragen werden er gesteld. Twee ouders hadden 10 vragen goed en die kregen hiervoor dan ook een prijs uitgereikt.

Aan het eind van het feest kregen alle kinderen nog twee cadeautjes mee als bedankje.

Dank je wel allemaal voor de gezellige middag tot volgend jaar.

Voor meer foto’s zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.