Voor het thema kleuren en vormen zijn de kinderen druk geweest met verschillende activiteiten, knutselen en met attributen die deze vormen hebben.

Thema’s

Jillz Kinderdagverblijf werkt met thema’s. Om de paar weken worden er verschillende thema’s behandeld. Zo leren de kinderen op speelsewijze verschillende onderwerpen en wat daarbij hoort.

Knutselen

Bij elk thema wordt er ook heerlijk geknutseld. Met verschillende materialen en voorwerpen proberen we de kinderen op een speelse manier uit te dagen om nieuwe dingen te leren.

Bij deze opdracht moesten de kinderen een gezicht maken. De ogen, mond, haren, snor hebben we voor de kinderen uitgeknipt. Zelf konden de kinderen dan eerst een bordje verven voor het gezicht en daarna konden zei zelf bepalen waar de gezicht onderdelen geplakt moesten worden. Zo leren de kinderen hun eigen gezicht kennen en leren ze hoe een gezicht eruit ziet.

Voor meer foto’s zie hier.

Elk jaar houden we voor alle ouders en kinderen een familiefeest. We nodigen dan de ouders met de kinderen en oud ouders met hun kinderen uit. Helaas door de corona is ons jaarlijks zomerfeest al 2x niet geweest..

Vacature Pedagogisch medewerker

Voor ons leuke team zoeken we voor na de zomer nog een leuke collega. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan in de kinderopvang, heb je passie voor kinderen en wil je in een goed, solide, professionele opvang werken solliciteer dan. Voor meer info zie vacature pedagogisch medewerker.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.