Voor Vaderdag hebben de kinderen weer iets leuks en unieks gemaakt. De kinderen hebben een sleutelhanger gemaakt. Ze hebben weer lekker knutsel dingen gemaakt.

Knutselen

De kinderen vinden het altijd leuk om te knutselen. En vooral als het voor Vaderdag of Moederdag is. De kinderen hebben eerst een stukje hout geverfd in de kleur die ze mooi vinden.

Daarna lag het aan de leeftijd of we er vinger stippen op hebben gemaakt of hun voetje of handje. Bij de baby’s hebben we namelijk een beetje verf op de voetje of handje gedaan en dit weer op het plankje licht gedrukt. Zo krijg je een afdruk van het voetje of handje op het plankje. Maar naast Vaderdag heb je natuurlijk ook Moederdag.

Moederdag

Voor Moederdag hebben we de kinderen een leuke foto laten maken en deze geplastificeerd. Dan konden we hem in de handzeep plaatsen.

Foto in handzeep

Voor Moederdag hebben de kinderen een leuke foto gemaakt die we an geplastificeerd in de handzeep plaatsen. Daarbij kregen de moeders een leuke mooie tekst waar de kinderen iets moois op hadden gemaakt. De moeders waren hier heel blij mee, want ze zijden die gooien we nooit meer weg, wat leuk gemaakt.

Alle kinderen uniek

Om samen met de kinderen bezig te zijn is zo leuk en gezellig. We vinden het dan ook belangrijk dat alle kinderen uniek zijn en de knutselwerkjes ook. We willen daarom dat de kinderen zelf mogen bepalen hoe iets eruit mag zien, het hoeft niet zo te zijn hoe wij dat bepalen, maar dat mogen ze zelf kiezen. Zo leren ze zich zelf te ontwikkelen en vertrouwen op te bouwen.

Voor meer foto’s zie hier.