Het is vakantie tijd en dat is duidelijk te merken. Het is erg rustig op de groep. Dat is ook weer leuk want dan kan je wat andere dingen met de kinderen doen omdat je een klein groepje hebt in de vakantie.

Water

bijvoorbeeld met water spelen. Met water spelen is altijd leuk, vooral als het ook al lekker zonnig en warm buiten is. In de zomervakantie is het vaak mooi weer maar tegenwoordig kan je daar niet altijd vanuit gaan.

Zon en warmte

Het is de laatste dagen erg zonnig en warm geweest in Nederland, we hebben zelf een hele hete hittegolf gehad. Dat was ook niet leuk want iedereen moest binnen blijven in de airco.

Airco

Gelukkig hebben we op Jillz kinderdagverblijf een airco. De kinderen konden dan lekker binnen spelen, eten en slapen. De leidsters waren ook blij dat ze mochten werken en niet buiten hoefden te zijn in de enorme hitte. Ook de ouders wilden liever bij ons blijven.

Opvang tijdens schoolvakantie

Je kind heeft vakantie, maar jij en je partner moeten gewoon werken. Welke mogelijkheden zijn er om je kind op te vangen als de school dicht is? Lees hier hoe je kinderopvang regelt tijdens de schoolvakantie. Jillz Kinderdagverblijf is het gehele jaar open behalve tussen kerst en oud op nieuw dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u heel veel vakantiedagen hoeft op te nemen.

Extra dagen opvang in de vakantie

Mocht u uw kindje meer dagen willen brengen in de vakantie periode dan is dat mogelijk. Door de afwezigheid van kinderen is er een mogelijkheid om extra dagen af te nemen. Dit kunt u aanvragen bij de leidsters of via de mail.

Voor meer foto’s zie hier.