De kinderen hebben voor de vogels vogelvoer gemaakt. Elke dag proberen we leuke nieuwe dingen te bedenken voor de kinderen in de noodopvang. We zijn namelijk vanaf 15 december 2020 gesloten voor reguliere opvang.

Noodopvang

Door de lockdown, zijn we alleen maar open voor kinderen van ouders die werken in cruciale, vitale en essentiële beroepen. Wil tu weten of u gebruik kan maken van deze noodopvang, kijk dan hier.

Winter

Om de paar maanden behandelen we weer een nieuwe thema. Deze maand hebben we het thema winter. In de winter is er weinig voedsel voor de vogels, dus is het natuurlijk fijn als wij met de kinderen wat lekkers voor de vogels maken.

Vogelvoer maken

Nodig: wc rol, pindakaas voor vogels, zaden, bord voor de zaadjes, touwtje

Activiteit: smeer pindakaas op de wc rol, rol deze door de zaadjes en hang er een touwtje aan. Hang daarna de vogelvoerrol aan een tak van een boom.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.