Omdat het de laatste dagen zo warm was, ging het warmte protocol in. De kinderen zaten lekker binnen in de airco.

Airco

Bij Jillz op de Lindenlaan hebben we airco, iedereen vindt het heerlijk, zelfs de ouders willen niet weg maar lekker binnen bij ons zitten.

Water activiteit

Omdat het zo warm is, konden we gisteren niet naar buiten, de kinderen hadden er ook helemaal geen zin in, ze wilde lekker binnen een activiteit met water doen.

Water

De kinderen hebben houten diertjes verstopt in een handschoen. Deze gevuld met water en in de vriezer geplaatst. Wat is dat nou, het is ijs geworden.

IJs

De handschoenen waren lekker koud geworden door de vriezer, het was nu ijs geworden. De handschoen hebben we stuk gemaakt en het ijs met de houten dieren hebben we buiten in de zon gelegd. O, jee wat gebeurd er nu met het ijs, gaat het ontdooien.

Ontdooien

Na een paar uren felle zon was het ijs gesmolten en konden de dieren weer bevrijdt worden. Gelukkig zo konden we weer met de houten dieren spelen.

Warmte protocol

Door de hitte moeten we ons werkproces aanpassen, meer drinken, veel schaduwplekken opzoeken of gewoon binnen blijven in de airco. Om zo toch de dag goed door te komen. Daarom heeft Jillz Kinderdagverblijf een warmte protocol opgesteld om zo een goede verloop van de dag te hebben. Mocht u hier meer over willen weten kunt u een mail sturen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl

Voor meer foto’s zie hier