Met de watertoren wordt er met het prachtige weer heerlijk mee gespeelt. De kinderen kunnen lekker kliederen met water. Wat natuurlijk altijd fijn is met dit warme weer.

Met dit heerlijke weer is met een waterbaan spelen fantastisch. Lekker nat worden van het water, maar dat is helemaal geen probleem. Je bent toch zo weer droog.

Deze dagen konden we lekker spelen met water. OOh wat was dat fijn en heerlijk om met dit warme weer lekker nat te worden. Met dit mooie weer, is het heerlijk om met water te spelen. Dat is lekker voor de afkoeling, maar ook heerlijk om mee te spelen. De kinderen hebben deze dagen heerlijk met water spelen. Door het warme weer zijn we bijna de hele dag buiten geweest. Wel zijn de kinderen goed ingesmeerd met zonnecrème.

Zonnecrème

We smeren voor we naar buiten gaan alle kinderen in met zonnecrème factor 50.

Bescherming tegen de zon is eenvoudig door te ‘smeren, kleren, weren’:

  • Smeer de huid in met zonnebrandcrème, bedek de huid met kleding en weer af en toe de zon door de schaduw op te zoeken.
  • Zorg voor schaduwplekken waar kinderen buiten spelen.
  • Stel richtlijnen op voor het insmeren met zonnebrandcrème.
  • Stimuleer kinderen op heel zonnige dagen een petje of hoedje te dragen ter bescherming tegen de zon.
  • Leg kinderen uit waarom ze beschermd moeten worden tegen de zon.
  • Betrek ook de ouders erbij. Idealiter voeren zij thuis hetzelfde gedrag uit, zodat kinderen niet beter weten dan zich te beschermen tegen de zon.

Veel drinken

Op dagen dat het echt prachtig warm weer is, drinken we extra veel water. We bieden de kinderen naast de 3x standaard op een dag, nu nog 2x of 3x  extra wat water aan. Soms ook lauwe thee. Dat vinden de kinderen ook erg lekker en dat is erg verfrissend als het warm weer is.

Om kinderen meer te stimuleren om water te drinken, kijk voor tips.

Is water drinken op de kinderopvang goed genoeg?

Goed en goedkoop: kinderen water geven om te drinken op de kinderopvang in plaats van ranja/ limonade of diksap. Consultatiebureaus adviseren – net als het voedingscentrum – om kinderen water te geven in plaats van zoete drankjes.

Vacature Pedagogisch medewerker

Voor ons leuke team zoeken we voor na de zomer nog een leuke collega. Ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan in de kinderopvang, heb je passie voor kinderen en wil je in een goed, solide, professionele opvang werken solliciteer dan. Voor meer info zie vacature pedagogisch medewerker.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.