Gisteren was onze jaarlijkse zomer-familiefeest 2024 voor alle kinderen en ouders van Jillz Kinderdagverblijf. Ons jaarlijks zomer-familiefeest was weer een groot succes. Een grote opkomst, heerlijk zonnig weer en heel veel verschillende lekkernijen hadden ouders meegenomen.

Thema Feest

Het thema voor het zomer-familiefeest 2024 was Feest, feest omdat Jillz Kinderdagverblijf 1 april 15 jaar bestond. De kinderen hadden vooraf aan het feest al vlaggetjes gemaakt die we daar hadden opgehangen om het erg feestelijk te maken. Ook hadden we aan de ouders gevraagd om een lekkernij te maken uit het lang waar zij vandaan kwamen of gewoon iets lekker mee te nemen. Nou dat hebben we geweten, voor het zomerfeest hebben bijna alle ouders iets meegenomen. De tafels stonden vol met verschillende hapjes. Alles is op gegaan, iedereen zag je ervan genieten.

Activiteiten

Voor het zomer-familiefeest hebben we ook verschillende activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Schminken, kettingen rijgen met dropveters en chips, bellenblaas, koekhappen, fotobooth, en lekker vrijspelen op het plein.

Palet zuid

Het zomerfeest was bij het kleutergebouw, dan konden we lekker het hek sluiten en konden de kinderen heerlijk rondlopen.

Ouders

Het was een super leuk feest, bijna alle ouders van Jillz Kinderdagverblijf zijn gekomen. De ouders leerden elkaar kennen en hadden een heerlijke tijd met activiteiten en hapjes. Het weer zat op het laatst ook mee, dat was natuurlijk de kers op de taart.

Dank jullie wel voor jullie grote opkomst en tot volgende jaar maar weer.

Pedagogisch medewerker gezocht

Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan, neem dan contact met ons op.

PM voor zwangerschapsverlof

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.