De zomer is bijna voorbij en daarom hebben we alle zomer knutsels uitgedeeld of in de boeken gedaan. We hebben verschillende zomer knutsels met de kinderen gemaakt, bijvoorbeeld het strand.

Strand

De kinderen hebben een krab op het strand gemaakt, met hun eigen handjes hebben ze een leuk zomer knutsels gemaakt.

De meeste kinderen vinden het altijd leuk om te knutselen. Vooral om met verschillende materialen te werken vinden ze leuk, maar het allerleukste vinden ze als ze mogen kliederen.

De kinderen kunnen dan met verf lekker hun handen vies maken en dat vinden ze erg lekker. Sommige kinderen moeten er niks van weten, die willen niet vies worden.

Bloemetjes

Een bloemetje hoort erbij, ja de kinderen hebben ook met wegwerp materiaal een leuk bloemetje gemaakt. Met eieren dozen hebben de kinderen een bloemetje geknipt. Allen de kinderen die dat al kunnen en daarna hebben ze zelf geverfd.

Wegwerp materiaal

Met kosteloos materiaal kan je de leukste dingen maken met de kinderen. We gebruiken daarom vaak wegwerp materiaal zoals keukenrollen, toiletrollen maar ook eieren dozen of jam potjes. De leukste apartste dingen kan je daar mee maken.

Helaas is de zomer bijna voorbij, maar dan gaan we beginnen met het thema herfst en daar zijn ook altijd hele leuke dingen voor te maken.

Voor meer foto’s zie hier.