Ons jaarlijks zomerfeest was weer een groot succes. Een grote opkomst, heerlijk zonnig weer en heel veel verschillende lekkernijen hadden ouders meegenomen.

Activiteiten

Er waren verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd, o.a. een reiskoffer knutselen met stickers plakken, schminken en atletiekspelletjes op de voetbalvelden Het thema was vakantie.

Vakantie

De ouders en kinderen kregen als uitnodiging een ticket waarop o.a. de dag van het zomerfeest stond en de tijd van aanvang. Op het zomerfeest kregen ze een paspoort waarop ze alle onderdelen konden afstempelen. Door het mooie weer konden we lekker alles buiten houden.

Nieuwe peutergroep

Na de zomervakantie start Jillz Kinderdagverblijf een tweede groep in de school “het Palet” op de Benderlaan 2.

We vinden het erg leuk om deel uit te maken van deze school. Vooral omdat we al veel kinderen van Jillz kdv hebben zien doorstromen naar het Palet.

Peutergroep van 2/2.5 tot 4 jaar

Het wordt een peutergroep van 2/2.5 tot 4 jaar.

Ons visie is om de kinderen op spelenderwijze nog meer uitdagingen te geven en gerichte peuteractiviteiten met de kinderen te doen.

Ook leren ze zich al vertrouwd te voelen met de basisschool. We mogen namelijk af en toe (samen) buitenspelen bij het kleutergebouw, bij sommige activiteiten aanhaken bij het Palet zoals het Sinterklaasfeest of de verschillende thema’s waar de school mee bezig is. En op sommige momenten kunnen we ook nog gebruik maken van de gymzaal, hoe leuk is dat!

BSO KindZijn

Het feest was bij BSO KIndZijn. Dit is een kleine BSO waar mee we al jaren samenwerken. Op de sportvelden kunnen de kinderen heerlijk spelen en lekker vrij rondrennen.

KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. We luisteren graag. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop. Ontdekken graag de unieke kwaliteiten van elk kind. En stimuleren we om hun eigen ontdekkingstocht te volgen!

Bij KindZijn worden de kinderen met zorg opgevangen. Uiteraard door onze ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen met plezier naar onze BSO komen. Daarom verzorgen wij iedere dag leuke en sportieve activiteiten!

Voor meer foto’s zie hier.