Afgelopen vrijdag hebben we weer ons jaarlijkse zomerfeest voor alle kinderen en ouders gevierd. Alle kinderen en (oud)ouders waren allemaal uitgenodigd. De opkomst was weer hoog en het weer zat gelukkig mee. Ouders namen wat lekkers mee en we hadden verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Al voor de tweede keer op rij vieren we ons zomerfeest op het terrein van BSO Kindzijn. We hebben dan een afgesloten terrein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het lijkt ook of je je even in de natuur begeeft. We hebben verschillende activiteiten uitgezet.

Activiteiten

Voor de kinderen hebben we verschillende activiteiten uitgezet waar de kinderen mee kunnen doen. Bijvoorbeeld blikje gooien, parcourtje rennen, voetballen, of zaklopen.

maar het schminken vonden de kinderen het allermooist. Alle kinderen stonden zelfs in de rij voor de schmink. We hadden daardoor hele leuke diertjes en prinsessen rondlopen.

Ook werd er door grote kinderen dansjes opgevoerd en waar de andere kinderen mee konden dansen. Bijvoorbeeld Tante Rita is favoriet bij de kinderen. En ze kunnen het allemaal nadoen.

Ambassadeur Cliniclowns

Ook kwam er een ambassadeur van de Cliniclowns. Al een paar maanden lang zijn we met de kinderen bezig om verschillende dingen te maken die de ouders, opa’s en oma’s tante’s en ooms bijvoorbeeld kunnen kopen.

De ambassadeur kwam langs om het ingezamelde bedrag in ontvangst te nemen.

We hebben een leuk bedrag opgehaald voor het goede doel.

Dank jullie wel voor de gezellige middag.

Voor meer foto’s zie hier.