Onze collega gaat met zwangerschapsverlof. We zijn zo trots op haar dat ze tot 4 weken voor haar bevalling gewerkt heeft .

Bevalling

De bevalling is een heel bijzonder moment, maar niet makkelijk en vaak erg pijnlijk. Iedere vrouw beleeft de bevalling op haar eigen manier. Het moment zelf kan je moeilijk voorbereiden. Maar door je hieronder goed in te lezen, weet je wel ongeveer wat je wachten staat.

Bij een zwangerschapsverlof hoort natuurlijk ook een cadeautje.

Cadeautje

Samen met de kinderen hebben we iets moois voor onze hoog zwangere collega gemaakt, een cadeautje .

De kinderen weten alles van zwanger zijn want er zijn al heel veel broertjes en zusjes bij ons op de groep gekomen. Voor elke babybroetje of zusje wat geboren wordt laten we het grote broertje of zusje iets moois maken.

Dit keer is voor het eerst een collega zwanger dus nu mochten alle kinderen mee helpen met een cadeautje te maken voor onze collega. We hebben iets heel moois en leuks bedacht maar dat houden we nog even geheim tot dat we het aan onze collega gegeven heeft. Volgende week vieren we met een teamuitje het verlof van onze zwangere collega.

Teamuitje

We hebben net wel ons jaarlijks teamuitje gehad, maar we vinden het toch erg leuk om onze zwangere collega in het zonnetje te zetten. Daarom gaan we volgende week nog een keer met elkaar op stap.

De collega’s hebben met elkaar geld ingezameld en hebben hele leuk verschillende spulletjes voor haar gekocht. De eigenaar heeft ook nog wat leuks gekocht en op onze teamuitje gaan we onze collega ermee verrassen. We hopen natuurlijk dat ze een hele fijne verlof tijd heeft en dat alles goed gaat.

Heel veel succes met alles en we wensen je een hele fijne periode toe met je baby.

De kinderen en wij gaan je heel erg missen!

Voor nog meer foto’s zie hier.